A böngésződ nem támogatja a JavaScript-et!

A böngésződ nem támogatja a JavaScript-et!

Luxus orosz módra

Csökkentett ár! Luxus orosz módra Nagyobb

Készleten

1 darab

2 632 Ft‎

-20%

3 290 Ft‎

Adatlap

Kiadó Európa
Szerző(k) Valerij Panyuskin - Mihail Zigar
Nyelv magyar
Oldal 288
Megjelenés 2014
Fedél Keménytáblás
ISBN 9789630797283
Áfa % 5%

Címkék:

További információk

Van ?egy különös, mesés hely Moszkva mellett. Rubljovkának hívják. Réges-rég óta itt élnek Oroszország leggazdagabb emberei, mert Rubljovkán lakni azt jelenti, hogy elértél valamit az életben. Nemcsak benne vagy a Játékban, de eljutottál az egyik legmagasabb szintjére.
Itt éltek a kommunista állam vezetői, de a leghíresebb szovjet művészek is, még Szolzsenyicin is itt lakott egy rövid ideig Rosztropovics villájában… Manapság pedig a legendás orosz oligarchák építik itt fel a kacsalábon forgó palotáikat. Már azok, akik élnek még… és akiknek nem kellett valahova Nyugatra átmenteni a vagyonukat.

Olyan luxusban élnek, amit nekünk ép ésszel nehéz elképzelni.

Különlegesen tehetséges emberek? Vagy csak jó barátságban vannak a Pénz istenével? Vagy egyszerű mázlisták? Ők mindenesetre tudják, hogy mindent a hatalomhoz való viszony határoz meg. Mert ebben a Játékban, amely Oroszországban a mesés vagyonokért és magas rangokért folyik, mindent egyszeriben el lehet veszíteni, ha valaki elveszti a hatalom kegyét.

Valerij Panyuskin, a nagyszerű ellenzéki újságíró (akinek a Gazpromról és a Hodorkovszkij-ügyről írott könyvei a világ számos országában megjelentek) megírta e Játék szabályainak könyvét. Talán tanulni is lehet belőle, már ha valaki az élet császára akar lenni. Vagy épp csak olyan gazdag, mint az orosz oligarchák.

Kapcsolódó termékek