A böngésződ nem támogatja a JavaScript-et!

A böngésződ nem támogatja a JavaScript-et!

A Mars Terraformálása: Hatalmi játszma

REF976007

Készleten

27 darab

6 735 Ft‎

-5%

7 090 Ft‎

Adatlap

Kiadói kód REF976007
Kiadó Fryxgames
Nyelv magyar
Áfa % 27%

Címkék:

További információk

A marsi civilizáció a káosz korszakát éli. Különböző ideológiák csapnak össze a hatalomért folytatott harcban, miközben pusztító homokviharok és más természeti katasztrófák sújtják a marsi közösségek fejlődését. Juttasd be saját embereid a Terraformálási Bizottságba, hogy érvényre juttasd terveid! Készítsd fel cégbirodalmad a közelgő eseményekre és találd meg a saját számításod ezekben a gondterhes, mégis lehetősséggel teli időkben!

Ez a Mars Terraformálása kiegészítő minden játékost érintő, globális eseményeket hoz játékba - ezek 3 generációra előre láthatók. Emellett megbízottakat kell küldeni a Terraformálási Bizottságba, hogy befolyást szerezzenek a játékosok, és eldöntsék, mely párt lesz hatalmon a következő generációban. 6 különböző párt van, mindegyik másmilyen egyszeri bónusszal és politikával bír (különleges hatás vagy akció), melyek akkor lépnek életbe, amikor hatalomra kerülnek.

A Hatalmi játszma A Mars terraformálása társasjáték egy haladó szintű kiegészítője. Csak az alapjátékkal együtt játszható, és kombinálható bármelyik kiegészítővel. A játékidőt kb. 30 perccel hosszabbítja meg.

A doboz tartalma: 35 küldött (színenként 7 darab), 14 semleges küldött, 16 projektkártya, 5 cégbirodalom kártya, 2 segédletkártya, 31 globális esemény kártya, dominanciajelölő, 6 politikalapka, mérföldlapka, Terraformálási Bizottság tábla, globális esemény tábla, szabályfüzet

A Mars Terraformálása alapdoboz szükséges ennek a kiegészítőnek a használatához, önmagában nem játszható!

Kapcsolódó termékek