MK-5813
Készleten
1648 darab darab
Korlátozott készlet!
Elérhetőség dátuma:
Ételkészítési ismeretek - Az alapoktól a mesterszintig
Címzett :
* Szükséges mezők
vagy Mégsem
Kiadói kód | MK-5813 |
Kiadó | Műszaki Könyvkiadó |
Szerző(k) | Pető Gyula |
Nyelv | magyar |
Oldal | 988 |
Megjelenés | 2018 |
Fedél | Keménytáblás |
ISBN | 9789631665215 |
Színek | 4+4 |
Áfa % | 5% |
Az Ételkészítési ismeretek könyvből már több generáció szakácstanulói sajátították el a szakma alapjait és mesterfogásait. A megújult külsővel és színes tartalommal megjelenő könyv tartalmazza a klasszikus alapismereteket és a 21. század legújabb gasztronómiai irányzatait is. A Pető Gyula Venesz-díjas mesterszakács által összeállított könyv az alapoktól a mesterszintig mutatja meg a leendő séfeknek az ételkészítés világát.
A kiadvány fő témakörei: Technológiai alapismeretek; Salátaöntetek, saláták; Köretek; Mártások, szószok, öntetek; Levesek; Marhahúsból készíthető ételek; Borjúhúsból készíthető ételek; Sertéshúsból készíthető ételek; Háziszárnyasokból készíthető ételek; Bárány- és ürühúsból készíthető ételek; Vadakból készíthető ételek; Halak és hideg vérű állatok; Meleg előételek, ízelítők; Hideg előételek; Éttermi tészták; Meleg-hideg édességek, tányérdesszertek; Speciális táplálkozási szempontok az ételkészítésben
2 712 Ft -20% 3 390 Ft
4 760 Ft -20% 5 950 Ft
3 120 Ft -20% 3 900 Ft
1 192 Ft -20% 1 490 Ft
5 120 Ft -20% 6 400 Ft
2 352 Ft -20% 2 940 Ft
2 792 Ft -20% 3 490 Ft
2 000 Ft -20% 2 500 Ft
3 160 Ft -20% 3 950 Ft
1 999 Ft -20% 2 499 Ft
2 396 Ft -20% 2 995 Ft
5 592 Ft -20% 6 990 Ft
1 996 Ft -20% 2 495 Ft
2 240 Ft -20% 2 800 Ft
2 800 Ft -20% 3 500 Ft
2 400 Ft -20% 3 000 Ft
3 520 Ft -20% 4 400 Ft
3 555 Ft -10% 3 950 Ft
2 384 Ft -20% 2 980 Ft