A böngésződ nem támogatja a JavaScript-et!

A böngésződ nem támogatja a JavaScript-et!

Ételkészítési ismeretek - Az alapoktól a mesterszintig

Csökkentett ár! Ételkészítési ismeretek - Az alapoktól a mesterszintig Nagyobb

MK-5813

Készleten

1758 darab

6 632 Ft‎

-20%

8 290 Ft‎

Adatlap

Kiadói kód MK-5813
Kiadó Műszaki Könyvkiadó
Szerző(k) Pető Gyula
Nyelv magyar
Oldal 988
Megjelenés 2018
Fedél Keménytáblás
ISBN 9789631665215
Színek 4+4
Áfa % 5%

Címkék:

További információk

Az Ételkészítési ismeretek könyvből már több generáció szakácstanulói sajátították el a szakma alapjait és mesterfogásait. A megújult külsővel és színes tartalommal megjelenő könyv tartalmazza a klasszikus alapismereteket és a 21. század legújabb gasztronómiai irányzatait is. A Pető Gyula Venesz-díjas mesterszakács által összeállított könyv az alapoktól a mesterszintig mutatja meg a leendő séfeknek az ételkészítés világát.
A kiadvány fő témakörei: Technológiai alapismeretek; Salátaöntetek, saláták; Köretek; Mártások, szószok, öntetek; Levesek; Marhahúsból készíthető ételek; Borjúhúsból készíthető ételek; Sertéshúsból készíthető ételek; Háziszárnyasokból készíthető ételek; Bárány- és ürühúsból készíthető ételek; Vadakból készíthető ételek; Halak és hideg vérű állatok; Meleg előételek, ízelítők; Hideg előételek; Éttermi tészták; Meleg-hideg édességek, tányérdesszertek; Speciális táplálkozási szempontok az ételkészítésben

Kapcsolódó termékek