A böngésződ nem támogatja a JavaScript-et!

A böngésződ nem támogatja a JavaScript-et!

Halételek

Csökkentett ár! Halételek Nagyobb

Készleten

1 darab

1 192 Ft‎

-20%

1 490 Ft‎

Adatlap

Kiadó Duna Könyvkiadó
Szerző(k) -
Sorozat Ízőrzők
Nyelv magyar
Oldal 96
Megjelenés 2012
Fedél Keménytáblás
ISBN 9789633541197
Áfa % 5%

Címkék:

További információk

A második kötetben sok izgalmas halételt kínálunk Önöknek. Számos rég elfelejtett receptet, többféle halászlevet, sütőben és serpenyőben sütött finomságokat gyűjtöttünk egy csokorba. Megtalálják itt a legegyszerűbb hallevest, az ünnepi asztal fogassüllőjét, vagy a legmodernebb trendeknek is megfelelő, fóliában sütött pisztrángot.

Tartalomjegyzék
Petyeg - halleves - Tihany
Laskóvölgyi halászlé - Egerszalók
Balatoni halászlé - Balatonlelle
Dunai halászlé - Bátya
Ecetes hal - Tihany
Olajos hal - Balatonakali
Pácolt hal - Tótszerdahely
Sült garda - Tihany
Balatoni sült keszeg - Gyenesdiás
Rácalmási rakott ponty - Rácalmás
Füstben sült ponty - szabadtűzi túrós csuszával - Érsekcsanád
Csukafilé sörtésztában - Tiszakécske
Harcsa savanyú káposztával - Tápióbicske
Amur kompérágyáson, lórban sütve, frissen készített savanyúsággal - Mátranovák
Töltött pisztráng zöldségekkel - Hegykő
Balatoni süllő tormás mártással - Balatonudvari
Szigligeti fogas - Szigliget

Kapcsolódó termékek