A böngésződ nem támogatja a JavaScript-et!

A böngésződ nem támogatja a JavaScript-et!

Unmatched Kalandok: Titokzatos történetek (exkluzív promókártyákkal)

REF848186

Készleten

3 darab

19 465 Ft‎

-5%

20 490 Ft‎

Adatlap

Kiadói kód REF848186
Kiadó Iello
Nyelv magyar
Áfa % 27%

Címkék:

További információk

Bújj Nikola Tesla bőrébe, aki elektromos töltettel erősíti fel az ütéseit. Vagy Annie Christmas szerepét öltöd magadra, aki minden egyes alkalommal erősebb lesz, főleg ha hátulról támad ellenségére? Vagy épp a világ első szuperhőse lennél, The Golden Bat és a különböző erőteljes képességét tudnád magadénak? Persze Dr. Jill Trentről se feledkezz meg, ragadd meg a kis eszközeit és gyógyítsd magad folyamatosan, miközben ki osztod a sebzéseket! Merészkedj oda, ahol Unmatched még nem járt... most itt az ideje összefognotok egy közös ellenség ellen! Csak együtt akadályozhatjátok meg a gonosz terveket!

A Titokzatos történetek a XX. század derekának gonosztevőit és városi legendáit hozza el nektek egy nagyszabású küzdelemhez. Válasszatok gonosztevőt! Válasszatok csatlósokat! Végezetül pedig mentsétek meg a világot! Egy gonosz tartja rettegésben a várost, csatlósainak özöne pedig hatalmas pusztítást végez. Egy szokatlan hőscsapat fog össze, hogy szembeszálljon e fenyegetéssel. Vajon ki fog győzedelmeskedni?

Az Unmatched Kalandok egy önállóan játszható társasjáték, ami az Unmatched alapszabályait és hőseit teljesen újszerűen használja. Ezekkel a kooperatív szabályokkal legfeljebb négy hős foghat össze, hogy a játék által irányított gonosztevőt legyőzze.

Az ebben a dobozban található hősöket és egyéb Unmatched kiadványokban lévő hősöket egyaránt használhatjátok, tetszőleges kombinációban. Ráadásul az ebben a dobozban lévő hősöket akár az egymás elleni harcaitokban is használhatjátok.

Alapszabályok - Az Unmatched alapszabályai a megszokott módon működnek, kivéve, ha valami kifejezetten másképpen rendelkezik.

Ez a doboz két gonoszt tartalmaz - Molyembert és Marslakót - önálló egyedi célokkal. Bármelyikkel kell szembe néznetek egy nehéz kihívás vár rátok! Minden alkalommal, amikor a gonosz eléri a célját, a hősök helyzete még nehezebbé válik. A végső ítéletet magával hozó, sötétségbe burkolózó szörnyek csak arra várnak, hogy a hősök a csatamezejére lépjenek. Szóval vigyázzatok, hiszen ha a gonosz négyszer eléri sikeresen a célját, akkor a hősök elbuknak! (Az első játéknál érdemes a Molyember kihívni, hiszen a Molyember sokkal nagyobb kihívást jelent.)

Csak úgy tudtok nyerni, ha nullára csökkentitek a gonosz életerejét és ezzel legyőzitek. A játék vereséggel zárul, ha a gonosz négyszer sikeresen eléri a célját, vagy ha minden harcosotokat legyőzik.

Kiket rejt magában az Unmatched Kalandok: Titokzatos történetek?
- Dr. Jill Trent: Kütyülógia. Egy hitetlen és kevésséismert hős a képregények aranykorából. Hűséges társával Daisyvel együtt ezek a lányok a tudomány erejét vetették be a gonosz erők ellen. Fegyvertárában két csodálatos kütyü is megtalálható. Egyszerre csak egy kütyü lehet aktív, és hatásuk csak akkor érvényesül, amikor támad. Bár társa nem használja az aktív kütyüt.
    
- Annie Christmas: Gyöngysor.  A szó szoros értelmében óriási hős. A több mint 210 cm-es hajóskapitány a Mississippin üzletelt - és a gyöngysorán található gyöngyök egy-egy olyan ellenfelet jelképeztek, aki úgy gondolta, hogy legyőzheti őt. Ha az életereje alacsonyabb, mint a védekező ellenfelének az életereje, +2-t kell hozzáadni a támadási értékéhez. Minden különleges képességhez hasonlóan ez sem "kártyahatás", így nem lehet semlegesíteni.
    
- Nikola Tesla: A tudományos módszer. A híres, szerb származású feltaláló és egyáltalán nem őrült tudós leginkább a váltakozó áramú elektromossággal kapcsolatos munkásságáról ismert. Teslának két tekercse van, amiket két különálló jelölő testesít meg. Mindkét jelölő vagy töltött vagy kisült lehet. A játék kezdetén Tesla egy töltött tekerccsel kezd. Minden köröd végén feltölthetsz egy tekercset, azaz fordítsd meg a kisült oldaláról a töltött oldalára. Ha a köröd kezdetén mindkét tekercs töltött, akkor a szomszédos ellenséges harcosnak ossz ki egy sebesülést.
    
- Ógon Batto: Az első szuperhős. Ez a lenyűgöző szuperhős először a kamishibaiban, azaz a japán utcaszínházban jelent meg. Időn és téren átívelve az ősi Atlantisz világából az 1930-as évekbe utazott, hogy harcoljon a bűnözés ellen. Ha nem hajtasz végre mozgás akciót a körödben, Ógon Batto támadásainak értékéhez +2-t kell hozzáadni. Ha más hatás miatt mozog, ezt a bónuszt akkor is megkapja.

Akár összefogtok, akár egymás ellen játsszátok ki a szokatlan hősöket, garantáltan nem fogtok csalódni az Unmatch legújabb fejezetében!

A csatatéren senki sem egyenlő!

A doboz tartalmazza a promókártyákat is!

Doboz tartalma:
2 gonoszfigura, 8 végítélet-/földönkívüli-jelölő, 19 gonoszakciókártya, 2 gonosz duplaéleterőtárcsa, 6 csatlós életerőtárcsa, 45 csatlós akciókártya, 6 csatlósjelölő, 1 fenyegetésjelölő, 6 pókhálójelölő, 6 savjelölő, 4 hídjelölő, 4 inváziójelölő, 4 játékossorend-jelölő, 22 kezdeményezés-kártya, 12 elképesztő eseménykártya, 1 kétoldalas játéktábla, 22 kezdeményezéskártya, 8 ellenség akciópakli, 4 hősfigura, 120 akciókártya, 6 életerőtárcsa, 4 karakterkártya, 2 társjelölő, 3 hős képességjelölő

Errata:
https://reflexshop.hu/custom/reflexshop/image/data/product/iello/unmatched-kalandok-titokzatos-tortenetek/unmatched-kalandok-titokzatos-tortenetek-errata.pd
f

Kapcsolódó termékek