A böngésződ nem támogatja a JavaScript-et!

A böngésződ nem támogatja a JavaScript-et!

Magyar kóla - A kokain útja Magyarországon

Csökkentett ár! Magyar kóla - A kokain útja Magyarországon Nagyobb

Készleten

1 darab

3 992 Ft‎

-20%

4 990 Ft‎

Adatlap

Kiadó 21. Század Kiadó
Szerző(k) Dezső András
Nyelv magyar
Oldal 416
Megjelenés 2020
Fedél Puhatábla
ISBN 9789635680009
Áfa % 5%

Címkék:

További információk

A távozó indexes oknyomozó újságíró, Dezső András újabb alvilági történetek feltárására szánta rá magát. Ezúttal a drogban úszó elit világába ad betekintést.
A 2019-es év talán legnagyobb könyves szenzációja, a Maffiózók mackónadrágban című bestseller szerzője, a távozó indexes oknyomozó újságíró, Dezső András újabb alvilági történetek feltárására szánta rá magát. Ezúttal a magyarországi kokainpiac és a drogban úszó elit világába ad betekintést.

A tőle megszokott alapossággaé, megtörtént eseteknek utánajárva fedi fel, milyen szerepet játszik a kokain magyarországi útjában az alvilág és a "felvilág". Megismerhetjük többek között az első magyar kokainkirályt, aki már száz évvel ezelőtt kicselezte a rendőrséget, végül a fehér por drámai végszót írt az életének. A futárlányt, aki bajba került egy távoli országban, miután engedett a nigériai maffiának. A hazai "kokainbárókat", a nekik dolgozó közvetítőket, alfőnököket. A magyar-szerb bérgyilkost, aki azt állítja, csak igazságot osztott, amikor bűnözőket ölt. A zenészeket és celebeket kokainnal ellátó, tökéletesen konspiráló dílert, aki tisztes adófizetőként szintén tisztességes fogyasztói "ellátását" biztosítja. Mert bármilyen hihetetlen, a kokain immár a hétköznapok része Magyarországon is, itt van velünk és körülöttünk, bár sokunk számára mindeddig láthatatlanul.

Vajon élnek-e Magyarországon kokainbárók, vagy a hazai nagyágyúk csak kispályások a világ többi országának kereskedőihez képest? Hol helyezkednek el a magyar bűnözők a világ kokaintérképén? Mennyi pénzt szakít egy magyar drognagykereskedő és hogyan dolgozik egy díler? Honnan és hogyan jut be Magyarországra a kokain és miért elsősorban a felső tízezer vagy éppen a celebek és a politikusok körében népszerű? A szerző - aki az olvasóval megismerteti az első magyar kokainkirály történetét is - kutatómunkája során ismét elmerült az alvilágban és a felvilágban is, megtörtént eseteknek járt utána, hogy bemutassa, milyen is a "magyar kóla".

Kapcsolódó termékek