A böngésződ nem támogatja a JavaScript-et!

A böngésződ nem támogatja a JavaScript-et!

Mind MGMT (a képeslappal)

REF845826

Készleten

5 darab

22 126 Ft‎

-5%

23 290 Ft‎

Adatlap

Kiadói kód REF845826
Kiadó Off the Page Games
Nyelv magyar
Áfa % 27%

Címkék:

További információk

A sötétből munkálkodva és tudatalattid peremén lakozva a MIND MGMT már születésed előtt is pszichés erővel megáldott ügynökök segítségével vetett véget a világválságoknak. Járványok? Világháborúk? Nékünk elhiheted, sokkal rosszabb is lehetett volna.

A Mind MGMT egy különleges, izgalmas társasjáték, ahol a játékosok egy-mindenki ellen típusú harcba vethetik bele magukat. Paranormális kémkedés "játéka"! Ügynökök kiképzésére és bevetésére használatos csomag!

A MIND MGMT mindenhol jelen van és folyamatosan toboroz. Ügynökeinek világszerte átlagon felüli pszichés képességgel rendelkező egyének után kutatnak. Ha kinyitottad a dobozt és el tudod olvasni mindezt, a kütyük pedig nem úgy festenek, mint egy régóta feledésbe merült játék kellékei, akkor megvan benned AZ, amit keresünk.

A játék során egyikőtök lesz a MIND MGMT fejvadásza, és keresztül-kasul járja a város utcáit ügynököket toborozva, miközben igyekszik nem felfedni a helyzetét és a terveit. A többiek az ellenállást képviselik, céljuk a saját pszichés képességeik segítségével megakadályozni a MIND MGMT-et, mielőtt az túl sok ügynököt toborozna.

A kiképzés: (ha először játszotok, akkor erősen javasoljuk) Első játéknál az útmutató kártya alapján a Kiképzést készítsd elő és olvasd el az alapszabályokat. Ha készen állsz a teljes játszmára, akkor készítsd elő a teljes játszmához a játékot! Fontos, hogy kövessétek a lépések sorrendjét az előkészítésnél, így minden fontos információra fény derül!

A fejvadász célja:  a játék során a fejvadász titokban lépked a játéktáblán, a titkos térképen jelölve az érintett mezőket. Fejvadászként kerüld el az ellenállást, lépj kapcsolatba az újoncokkal!

Az ellenállás célja: Az ellenállás feladata megvizsgálni a mezőket és foglyul ejteni a fejvadászt, mielőtt kifutnak az időből. Csak akkor nyerhetsz ellenállás tagjaként, ha foglyul ejted a fejvadászt.

Egy kör menete: egy fordulón belül mindkét fél 2-2 kört játszik, felváltva követik egymást.
- Első kör - fejvadász: végrehajt egy akciót, majd előremozdítja az időjelölőt.
- Első kör - ellenállás: aktiválja bármely két ügynökét.
- Második kör - fejvadász: végrehajt egy akciót, előremozdítja az időjelölőt és riaszt.
- Második kör - ellenállás: aktiválja a maradék két ügynökét.
- Forduló vége: az ellenállás lábra állítja az összes ügynökét és egy új forduló veszi kezdetét.

Játék vége:
Az ellenállás nyer, ha foglyul ejti a fejvadászt, vagy ha a fejvadász nem tud szabályszerűen egy új mezőre lépni. A fejvadász nyer, ha az időjelölő eléri az idősáv 14:00 (ha kiképzést végzitek éppen) vagy a 16:00 órás mezőjét (teljes játszma esetén) vagy sikerül 12 új újoncot toboroznia.

Shift rendszer: egyensúlyban tartja olyan csoportok játékát, akik ugyanazokba a szerepekbe bújva rendszeresen mérik össze tudásukat. A vesztes fél kinyit egy SHIFT csomagot és olyan képességekre tesz szert, amelyek növelik esélyeit a következő játékban. 14 db titkos extra játékelem!

A Mind MGMT izgalmas, egy mindenki ellen típusú társasjáték. Akár a fejvadász szerepébe bújsz, akár az ellenállás csoportját bővíted mindenképpen egy titkokkal és megtévesztéssel teli világba csöppensz!

A játék közben talált kódokat ide írhatjátok be. (Fontos, hogy ékezet nélkül írjátok be):
http://hu.fluxsafehouse.com/

Ha pedig szeretnétek akár egyedül, akár pedig kooperatív módban játszani, akkor töltsétek le a játékhoz tartozó alkalmazást:
Android:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.OffthePageGames.MINDMGMTAssistant&hl=en_US
iOS:
https://apps.apple.com/us/app/mind-mgmt-assistant/id1579210331

A játékidő megtéveszthet... bár a torz érzékelésed miatt itt minden relatív!

A termékhez külön hozzá van csomagolva a képeslap, amellyel két meglepetést lehet feloldani a játékban.

Doboz tartalma: 1 játéktábla, 1 tudatparaván, 1 titkos térkép, 1 kétoldalas útmutatókártya a játék előkészítésére, 1 szövetségeskártya, 5 ellenállás akciókártya, 4 kétoldalas ellenálláskártya, 16 látványosságkártya, 2 fejvadász akciókártya, 4 ellenállás figura, 2 fejvadász kártya, 2 lehetséges felvadász kártya, 2 tudattörő-jelölő, 1 időjelölő, 5 káoszbarikád, 12 újonc figura, 2 táblafilc, 15 mementoken, 14 shift csomag + 1 képeslap

Kapcsolódó termékek