A böngésződ nem támogatja a JavaScript-et!

A böngésződ nem támogatja a JavaScript-et!

Készüljünk a vizsgára II. ECDL, Érettségi, OKJ

Csökkentett ár! Készüljünk a vizsgára II. ECDL, Érettségi, OKJ Nagyobb

MK-2924-4

Készleten

259 darab

792 Ft‎

-20%

990 Ft‎

Adatlap

Kiadói kód MK-2924-4
Kiadó Műszaki Könyvkiadó
Szerző(k) Dr. Kinczel Ferenc - Dr. Gubán Miklós - Szabó Zsolt
Nyelv magyar
Oldal 472
Megjelenés 2008
Fedél Puhatábla
ISBN 9789631629248
Színek 2+2
Áfa % 5%

Címkék:

További információk

A két kötet az ECDL oktatási és vizsgarendjének megfelelően épül fel: az első kötet az ECDL Start vizsga három kötelező modulját és egy szabadon választott modult tartalmaz, a második kötetben található meg a teljes ECDL vizsgához szükséges további három modul.

A második kötetben található modulok:
Táblázatkezelés,
Adatbázis-kezelés,
Prezentációkészítés

A könyv írásakor szem előtt tartottuk, hogy a vizsgázóknak - más vizsgákkal ellentétben - nem kötelező felkészítő tanfolyamon részt venniük. A vizsgára önállóan készülők igényeit figyelembe véve sok, egyszerű, lépésenként végigvezetett feladatot és megoldásukat is elhelyeztük ebben a könyvben. Javasoljuk, hogy akik önállóan készülnek a vizsgára, már az első lépéseknél üljenek a gép mellé, és kövessék az útmutatóban leírtakat. Miután az útmutató alapján sikeresen elkészítették a gyakorlatokat, kíséreljék meg újra végrehajtani őket. Igyekezzenek a technikai elemeket készséggé fejleszteni.
A könyv írásakor a Magyarországon létező más típusú képzések követelményrendszerét is figyelembe vettük. Minden fejezetben szerepelnek olyan témakörök, amelyek nem tartoznak szigorúan az ECDL anyagához. Ezeket az ismereteket olvasmányként az egyes pontok között helyeztük el, így azoknak is hasznos könyvet adunk a kezébe, aki OKJ-s képzésben vesznek részt vagy számítástechnikából érettségi vizsgára készülnek.

Kapcsolódó termékek