A böngésződ nem támogatja a JavaScript-et!

A böngésződ nem támogatja a JavaScript-et!

Gasztronómiai alapismeretek

Csökkentett ár! Gasztronómiai alapismeretek Nagyobb

KP-2172

Készleten

1539 darab

792 Ft‎

-20%

990 Ft‎

Adatlap

Kiadói kód KP-2172
Kiadó Műszaki Könyvkiadó
Szerző(k) Oriskó Ferenc - Tomis Anna - Arabadzisz Iliászné
Nyelv magyar
Oldal 124
Megjelenés 2011
Fedél Puhatábla
ISBN 9789633369395
Színek 1+1
Áfa % 5%

Címkék:

További információk

Bemutatja tájegységeink konyháit, az élelmiszer-előállítás és -feldolgozás higiéniai előírásait. A gyümölcs- és zöldségdíszek elkészítéséhez szükséges kézügyességet fejlesztő sógyurmázás, asztali díszítés szemléltetése zárja az anyagot.

A kiadvány fő témakörei: Bevezetés a gasztronómiába; A gasztronómia fejlődése az őskortól napjainkig; Egyházi vendéglátás; A magyar konyha és étkezési szokások; Minőségbiztosítás; Mellékletek

Kapcsolódó termékek