KP-2172
Készleten
1536 darab darab
Korlátozott készlet!
Elérhetőség dátuma:
Gasztronómiai alapismeretek
Címzett :
* Szükséges mezők
vagy Mégsem
Kiadói kód | KP-2172 |
Kiadó | Műszaki Könyvkiadó |
Szerző(k) | Oriskó Ferenc - Tomis Anna - Arabadzisz Iliászné |
Nyelv | magyar |
Oldal | 124 |
Megjelenés | 2011 |
Fedél | Puhatábla |
ISBN | 9789633369395 |
Színek | 1+1 |
Áfa % | 5% |
Bemutatja tájegységeink konyháit, az élelmiszer-előállítás és -feldolgozás higiéniai előírásait. A gyümölcs- és zöldségdíszek elkészítéséhez szükséges kézügyességet fejlesztő sógyurmázás, asztali díszítés szemléltetése zárja az anyagot.
A kiadvány fő témakörei: Bevezetés a gasztronómiába; A gasztronómia fejlődése az őskortól napjainkig; Egyházi vendéglátás; A magyar konyha és étkezési szokások; Minőségbiztosítás; Mellékletek
2 784 Ft -20% 3 480 Ft
1 352 Ft -20% 1 690 Ft
1 344 Ft -20% 1 680 Ft
1 352 Ft -20% 1 690 Ft
2 392 Ft -20% 2 990 Ft
1 996 Ft -20% 2 495 Ft
2 000 Ft -20% 2 500 Ft
2 792 Ft -20% 3 490 Ft
2 080 Ft -20% 2 600 Ft
1 320 Ft -20% 1 650 Ft
2 384 Ft -20% 2 980 Ft