MK-5969
Készleten
786 darab darab
Korlátozott készlet!
Elérhetőség dátuma:
A gasztronómia alapjai
Címzett :
* Szükséges mezők
vagy Mégsem
Kiadói kód | MK-5969 |
Kiadó | Műszaki Könyvkiadó |
Szerző(k) | Horváth Péter |
Nyelv | magyar |
Oldal | 204 |
Megjelenés | 2018 |
Fedél | Puhatábla |
ISBN | 9789631666908 |
Színek | 4+4 |
Áfa % | 5% |
A könyv a turisztikai szakképzésben részt vevő idegenvezető és turisztikai szervező, értékesítő tanulók számára készült, a legújabb kerettantervi követelmények figyelembevételével. Megismerkedhetnek a napjaink turizmusában és vendéglátásban kiemelt szerepet játszó gasztronómia fő területeivel: az ételek-italok elkészítésének, szervírozásának és fogyasztásának szabályaival, hazai tájegységeink kulináris sajátosságaival, a különböző nemzetek étkezési kultúrájával. Szerepelnek a könyvben az étkezésre vonatkozó vallási előírások, az ünnepekhez kapcsolódó étkezési szokások és az egymással harmonizáló menü- és italsorok összeállításnak szabályai. Külön hangsúlyt kapnak napjaink gasztroturizmusának kedvelt célpontjai, a hazai és az európai borvidékek, leghíresebb termékeik, borútjaik és gasztronómiai rendezvényeik, valamint az ugyancsak komoly turisztikai vonzerőt jelentő hungarikumok.
Kapcsolódó kerettantervi tantárgyak, témakörök:
Gasztronómia gyakorlata, Vendégfogadás, Étel-, italismeret, Magyar és nemzetközi gasztronómia, Magyarország borvidékei
Mintaoldalak elérhetők itt: http://www.calameo.com/read/0003847611f80c27333df
A kiadvány fő témakörei: Ételkészítési, ital- és felszolgálási ismeretek; A magyar és a nemzetközi gasztronómia; Borvidékek, borturizmus
792 Ft -20% 990 Ft
2 784 Ft -20% 3 480 Ft
1 352 Ft -20% 1 690 Ft
1 344 Ft -20% 1 680 Ft
1 352 Ft -20% 1 690 Ft
1 996 Ft -20% 2 495 Ft
2 000 Ft -20% 2 500 Ft
2 792 Ft -20% 3 490 Ft
2 080 Ft -20% 2 600 Ft
1 320 Ft -20% 1 650 Ft
2 384 Ft -20% 2 980 Ft