MK-6515-4
Készleten
398 darab darab
Korlátozott készlet!
Elérhetőség dátuma:
Gasztronómiai alapismeretek és viselkedéskultúra 9. osztály
Címzett :
* Szükséges mezők
vagy Mégsem
Kiadói kód | MK-6515-4 |
Kiadó | Műszaki Könyvkiadó |
Szerző(k) | Sztruhár Krisztina |
Nyelv | magyar |
Oldal | 188 |
Megjelenés | 2016 |
Fedél | Puhatábla |
ISBN | 9789631665154 |
Színek | 2+2 |
Áfa % | 5% |
A Gasztronómiai alapismeretek és viselkedéskultúra tankönyv célja a 11-12. évfolyam Vendéglátó-idegenforgalmi alapismeretek komplex tantárgy Vendéglátó és turizmus alapismeretek résztantárgya, valamint a gyakorlati tantárgy ismeretanyagának megalapozása és a szakma iránti érdeklődés felkeltése.
A tankönyv korszerű, konvertálható tananyagtartalmat közöl, amellyel megalapozza a gazdasági és szakmai tájékozottságot, illetve az igényt az aktuális információk birtoklására. A tankönyv tananyaga témakörökre, fejezetekre és alfejezetekre tagolódik, amelyek a tantervben meghatározott tananyagszerkezetet követik.
A lényeges és a súlypontos részeket kiemeltük, a fogalmakat szövegdobozba helyeztük.
A tananyag feldolgozását, megértését a gondolkodtató és a logikai készséget fejlesztő, rávezető kérdésekkel segítjük. Eközben a Gazdasági környezetünk keretében tanultakra, illetve a jövőbeni tananyagtartalmakra is koncentrálunk, összehangolva azokat és előrevetítve az érettségi vizsga tartalmát.
Az ismeretek elmélyítését feladatokkal, házidolgozat-témákkal, a rendszerezést ábrákkal is segítjük. A kutatómunkák célja, hogy a tanulók megismerjék a vendéglátás és idegenforgalom világát, miközben kialakul szakmai szemléletük és a tájékozottság, naprakészség iránti igényük.
Minden elsajátított tananyagegység után vázlatot találnak, amelyben az áttekinthetőség érdekében az adott óra ismeretanyagát foglaljuk össze.
Az Ellenőrizze tudását! című rész feladatainak megoldásával a tanuló képet kap az adott téma anyagának elsajátításáról és természetesen a hiányosságokról is, amelyeket pótolnia kell.
A viselkedéskultúra részben tanultakat szituációs játékok keretében gyakorolhatják, tehetik életszerűvé a tanulók.
A kiadvány fő témakörei: Gasztronómiai alapismeretek; Viselkedéskultúra
792 Ft -20% 990 Ft
2 784 Ft -20% 3 480 Ft
1 352 Ft -20% 1 690 Ft
1 344 Ft -20% 1 680 Ft
2 392 Ft -20% 2 990 Ft
1 996 Ft -20% 2 495 Ft
2 000 Ft -20% 2 500 Ft
2 792 Ft -20% 3 490 Ft
2 080 Ft -20% 2 600 Ft
1 320 Ft -20% 1 650 Ft
2 384 Ft -20% 2 980 Ft