A böngésződ nem támogatja a JavaScript-et!

A böngésződ nem támogatja a JavaScript-et!

Szakáruismeret - Élelmiszerek és vegyi áruk

Csökkentett ár! Szakáruismeret - Élelmiszerek és vegyi áruk Nagyobb

KP-2284

Készleten

422 darab

5 912 Ft‎

-20%

7 390 Ft‎

Adatlap

Kiadói kód KP-2284
Kiadó Műszaki Könyvkiadó
Szerző(k) Dr. Buzás Gizella - Dr. Bartha Lászlóné - Szabó Tamásné - Varga Lajosné
Nyelv magyar
Oldal 548
Megjelenés 2017
Fedél Puhatábla
ISBN 9789633370469
Színek 1+1
Áfa % 5%

Címkék:

További információk

A fejezetek sorra veszik a fő árucsoportokat, azon belül az egyes termékek kereskedelmi jelentőségét, árujellemzőit.  Útmutatást adnak a piacon sikeres áruk kiválasztásához, ismertetik az áruk értékcsökkentését jelentő, valamint a forgalomból kizáró jellemzőket. A könyv jól használható az élelmiszer- és vegyiáru-kereskedők képzésében, a kereskedelmi technikusi, valamint a boltvezetői képzésben, az iskolarendszerű, illetve felnőttoktatásban is.

A kiadvány fő témakörei: Az élelmiszer-áruismet alapjai; Az élelmiszerek tartósítása; Gabona, malom-, tészta- és sütőipari áruk; Édesítőszerek, édesipari és cukrászati áruk; Gyümölcs- és zöldségáruk; Tejek, tejkészítmények, tejtermékek; Húsok és húskészítmények, halak és húst adó vadak; Zsiradékok, tojás és hidegkonyhai készítmények; Alkoholmentes italok, Alkoholtartalmú italok; Koffeintartalmú élvezeti áruk; Fűszerek, ízesítők, zamatosítók és állományjavítók, Tartósított élelmiszerek; Dohány áruk; Vegyi áruk; Kozmetikai áruk; Lakk- és festékipari áruk; Norinbergi áruk

Kapcsolódó termékek