Kereskedjünk németül! 1. - Áruforgalom lebonyolítása

Csökkentett ár! Kereskedjünk németül! 1. - Áruforgalom lebonyolítása Nagyobb

MK-6059-1/I

Készleten

85 darab

1 432 Ft‎

-20%

1 790 Ft‎

Adatlap

Kiadói kód MK-6059-1/I
Kiadó Műszaki Könyvkiadó
Szerző(k) Fiziker Róbert
Nyelv német
Oldal 80
Megjelenés 2014
Fedél Puhatábla
ISBN 9789631660593
Színek 2+2
Áfa % 5%

Címkék:

További információk

A négy nagy témakört - idegen nyelvi áruforgalmi kommunikáció, élelmiszerek és vegyi áruk értékesítése, ruházati termékek, illetve bútorok és textíliák értékesítése német nyelven - feldolgozó, kétnyelvű tankönyvcsalád a dialógusok fordításával, német-magyar szakmai szószedettel segíti a feladatok-utasítások megértését.

A könyv célja a szakmai nyelv elsajátíttatása, a szókincs bővítése, a nyelvi fordulatok megtaníttatása. A beszédkészséget a kiskereskedelemben tipikus munkahelyi párbeszéd segítségével fejleszti. A legfontosabb kifejezések megtanulásával a diákok nemcsak a vizsgán tudnak sikeresen németül árut bemutatni, ajánlani, de későbbi munkájuk során sem jönnek zavarba, ha német nyelven beszélő vevőt szolgálnak ki. A gyakoroltató feladatok a kommunikáció-központúság jegyében páros és egyéni munkát is lehetővé tesznek. Az egyszerű és logikus felépítésű könyv szókincsének gyakorlásához humoros rajzok adnak segítséget.

Az első kötet a német nyelvű áruforgalmi kommunikáció alapszituációit mutatja be. A diákok megtanulják fogadni a vevőt és megismerni annak igényeit. Képesek lesznek az áru bemutatására, és tájékoztatást nyújtanak az áruval kapcsolatos szolgáltatásokról. Készpénzzel és készpénzkímélő módon fizettetnek, az előírások szerint intézik a vevőreklamációt, a vevő igényeitől és az áru jellegétől függően becsomagolják az árut. A könyv végén található önéletrajz-, álláshirdetés- és állásinterjú minták a későbbi elhelyezkedésben segítenek.

Kapcsolódó termékek