A böngésződ nem támogatja a JavaScript-et!

A böngésződ nem támogatja a JavaScript-et!

Élelmiszer- és vegyiáru-ismeret

Csökkentett ár! Élelmiszer- és vegyiáru-ismeret Nagyobb

KP-2333

Készleten

1087 darab

4 712 Ft‎

-20%

5 890 Ft‎

Adatlap

Kiadói kód KP-2333
Kiadó Műszaki Könyvkiadó
Szerző(k) Dr. Buzás Gizella
Nyelv magyar
Oldal 384
Megjelenés 2019
Fedél Puhatábla
ISBN 9789633370773
Színek 2+2
Áfa % 5%

Címkék:

További információk

A kereskedelmi ismeretek tankönyvcsalád Élelmiszer- és vegyiáru-ismeret című kötete a 10028-16 követelménymodulhoz igazodva tartalmazza az élelmiszerek, a gyógynövények és a vegyi áruk elméleti ismereteit és az azokhoz szorosan kapcsolódó gyakorlati feladatokat. Az anyagot számos ábra, séma, táblázat és olvasmány egészíti ki. Minden árucsoportban részletezi a bolti árukezelés legfontosabb tudnivalóit (raktározás, csomagolás, páratartalom, hőmérséklet). A tananyag segítségével a tanulók elsajátíthatják a vevőközpontú szemléletet, így megalapozott szakértelemmel végezhetik az élelmiszerek, a gyógy­növények és a háztartási vegyi áruk kezelését, forgalmazását.

A kiadvány fő témakörei: A harmadik évezred eladója; Bevezetés az élelmiszer-eladói ismeretekbe; Az élelmiszerek tartósítása; Gabona-, malom-, tészta- és sütőipari áruk; Édesítőszerek, édesipari és cukrászati áruk; Gyümölcsök és zöldségek; Tej és tejkészítmények, tejtermékek; Húsok és húskészítmények; Tojás, zsiradékok, hidegkonyhai áruk; Italáruk; Koffeintartalmú élvezeti szerek; Fűszerek, fűszerkeverékek, ízesítők, zamasítók, állományjavítók; Gyógynövények (olvasmány); A dohányipar termékei; Háztartási vegyi áruk; Kozmetikumok; Lakkok és festékek; Norinbergi áruk; Munkafüzet - Áruismereti gyakorlati feladatok

Kapcsolódó termékek