A böngésződ nem támogatja a JavaScript-et!

A böngésződ nem támogatja a JavaScript-et!

Ételkészítési ismeretek 2. - Élelmi anyagok - A konyhai munka előkészítése

Csökkentett ár! Ételkészítési ismeretek 2. - Élelmi anyagok - A konyhai munka előkészítése Nagyobb

MK-6073-9

Készleten

84 darab

2 792 Ft‎

-20%

3 490 Ft‎

Adatlap

Kiadói kód MK-6073-9
Kiadó Műszaki Könyvkiadó
Szerző(k) Pető Gyula
Nyelv magyar
Oldal 212
Megjelenés 2018
Fedél Puhatábla
ISBN 9789631660739
Színek 2+2
Áfa % 5%

Címkék:

További információk

Minden témakör kitér a korszerű táplálkozás szempontjaira, az adott alapanyag hazai és nemzetközi gasztronómiában betöltött szerepére.

A kiadvány fő témakörei: A vágóállatok előkészítése; A háziszárnyasok előkészítése; A vadak előkészítése; A halak előkészítése; Hidegvérű állatok, a „tenger gyümölcsei’’ előkészítése; Zöldségfélék előkészítése; Gyümölcsfélék előkészítése; Fűszerek előkészítése; További élelmi anyagok előkészítése; Az előkészítés, elkészítés műveletei

Kapcsolódó termékek