MK-6073-9
Készleten
84 darab darab
Korlátozott készlet!
Elérhetőség dátuma:
Ételkészítési ismeretek 2. - Élelmi anyagok - A konyhai munka előkészítése
Címzett :
* Szükséges mezők
vagy Mégsem
Kiadói kód | MK-6073-9 |
Kiadó | Műszaki Könyvkiadó |
Szerző(k) | Pető Gyula |
Nyelv | magyar |
Oldal | 212 |
Megjelenés | 2018 |
Fedél | Puhatábla |
ISBN | 9789631660739 |
Színek | 2+2 |
Áfa % | 5% |
Minden témakör kitér a korszerű táplálkozás szempontjaira, az adott alapanyag hazai és nemzetközi gasztronómiában betöltött szerepére.
A kiadvány fő témakörei: A vágóállatok előkészítése; A háziszárnyasok előkészítése; A vadak előkészítése; A halak előkészítése; Hidegvérű állatok, a „tenger gyümölcsei’’ előkészítése; Zöldségfélék előkészítése; Gyümölcsfélék előkészítése; Fűszerek előkészítése; További élelmi anyagok előkészítése; Az előkészítés, elkészítés műveletei
2 952 Ft -20% 3 690 Ft
2 312 Ft -20% 2 890 Ft
4 152 Ft -20% 5 190 Ft
4 152 Ft -20% 5 190 Ft
4 712 Ft -20% 5 890 Ft
3 512 Ft -20% 4 390 Ft
3 592 Ft -20% 4 490 Ft
2 152 Ft -20% 2 690 Ft
3 752 Ft -20% 4 690 Ft
1 752 Ft -20% 2 190 Ft
5 032 Ft -20% 6 290 Ft
3 352 Ft -20% 4 190 Ft
1 592 Ft -20% 1 990 Ft
1 912 Ft -20% 2 390 Ft
1 592 Ft -20% 1 990 Ft
1 672 Ft -20% 2 090 Ft
2 392 Ft -20% 2 990 Ft
1 592 Ft -20% 1 990 Ft
2 392 Ft -20% 2 990 Ft
1 592 Ft -20% 1 990 Ft
1 592 Ft -20% 1 990 Ft
6 072 Ft -20% 7 590 Ft
5 592 Ft -20% 6 990 Ft
1 592 Ft -20% 1 990 Ft
1 352 Ft -20% 1 690 Ft
792 Ft -20% 990 Ft
6 632 Ft -20% 8 290 Ft
1 352 Ft -20% 1 690 Ft
2 392 Ft -20% 2 990 Ft
4 552 Ft -20% 5 690 Ft