A böngésződ nem támogatja a JavaScript-et!

A böngésződ nem támogatja a JavaScript-et!

Élelmiszer-alapismeretek

Csökkentett ár! Élelmiszer-alapismeretek Nagyobb

MK-5869

Készleten

642 darab

3 512 Ft‎

-20%

4 390 Ft‎

Adatlap

Kiadói kód MK-5869
Kiadó Műszaki Könyvkiadó
Szerző(k) Galambosné Goldfinger Erzsébet - Horváth Péter
Nyelv magyar
Oldal 224
Megjelenés 2020
Fedél Puhatábla
ISBN 9789631667219
Színek 2+2
Áfa % 5%

Címkék:

További információk

A tankönyv ismerteti a fő élelmiszercsoportok alkotóelemeinek fizikai, kémiai és mikrobiológiai tulajdonságait, a tartósítási tudnivalókat, továbbá az alapvető árutulajdonságok változásait.

Kapcsolódó termékek