MK-5869
Készleten
642 darab darab
Korlátozott készlet!
Elérhetőség dátuma:
Élelmiszer-alapismeretek
Címzett :
* Szükséges mezők
vagy Mégsem
Kiadói kód | MK-5869 |
Kiadó | Műszaki Könyvkiadó |
Szerző(k) | Galambosné Goldfinger Erzsébet - Horváth Péter |
Nyelv | magyar |
Oldal | 224 |
Megjelenés | 2020 |
Fedél | Puhatábla |
ISBN | 9789631667219 |
Színek | 2+2 |
Áfa % | 5% |
A tankönyv ismerteti a fő élelmiszercsoportok alkotóelemeinek fizikai, kémiai és mikrobiológiai tulajdonságait, a tartósítási tudnivalókat, továbbá az alapvető árutulajdonságok változásait.
2 952 Ft -20% 3 690 Ft
2 792 Ft -20% 3 490 Ft
2 312 Ft -20% 2 890 Ft
4 152 Ft -20% 5 190 Ft
4 152 Ft -20% 5 190 Ft
4 712 Ft -20% 5 890 Ft
3 592 Ft -20% 4 490 Ft
2 152 Ft -20% 2 690 Ft
3 752 Ft -20% 4 690 Ft
1 752 Ft -20% 2 190 Ft
5 032 Ft -20% 6 290 Ft
3 352 Ft -20% 4 190 Ft
1 592 Ft -20% 1 990 Ft
1 912 Ft -20% 2 390 Ft
1 592 Ft -20% 1 990 Ft
1 672 Ft -20% 2 090 Ft
2 392 Ft -20% 2 990 Ft
1 592 Ft -20% 1 990 Ft
2 392 Ft -20% 2 990 Ft
1 592 Ft -20% 1 990 Ft
1 592 Ft -20% 1 990 Ft
6 072 Ft -20% 7 590 Ft
5 592 Ft -20% 6 990 Ft
1 592 Ft -20% 1 990 Ft
1 352 Ft -20% 1 690 Ft
792 Ft -20% 990 Ft
6 632 Ft -20% 8 290 Ft
1 352 Ft -20% 1 690 Ft
2 392 Ft -20% 2 990 Ft
4 552 Ft -20% 5 690 Ft