A böngésződ nem támogatja a JavaScript-et!

A böngésződ nem támogatja a JavaScript-et!

Élelmiszerismeret II.

Csökkentett ár! Élelmiszerismeret II. Nagyobb

MK-6033-8

Készleten

334 darab

2 392 Ft‎

-20%

2 990 Ft‎

Adatlap

Kiadói kód MK-6033-8
Kiadó Műszaki Könyvkiadó
Szerző(k) Fekete Károly - Dr. Sahin-Tóth Gyula - Suhajda Jánosné
Nyelv magyar
Oldal 276
Megjelenés 2012
Fedél Puhatábla
ISBN 9789631660333
Színek 1+1
Áfa % 5%

Címkék:

További információk

Az állati eredetű étkezési zsiradékok és a húsok általános jellemzése után részletes ismereteket kaphatunk a sertés és szarvasmarha, a baromfi , valamint a halak és vadon élő állatok feldolgozásáról, a belőlük készített termékekről. Alaposan taglalják a szerzők a tojás, valamint a tej és feldolgozásának termékeit. Az élvezeti szereknél az alkoholos és alkoholmentes italok, a fűszerek és ízesítőszerek, valamint a kávé és tea tulajdonságait, késztermékeit találhatjuk.

A kiadvány fő témakörei: Állati eredetű élelmiszerek; Élvezeti szerek

Kapcsolódó termékek