A böngésződ nem támogatja a JavaScript-et!

A böngésződ nem támogatja a JavaScript-et!

Ételkészítési ismeretek 1. - A konyhai munka személyi és tárgyi feltételei

Csökkentett ár! Ételkészítési ismeretek 1. - A konyhai munka személyi és tárgyi feltételei Nagyobb

MK-6072-2

Készleten

45 darab

1 592 Ft‎

-20%

1 990 Ft‎

Adatlap

Kiadói kód MK-6072-2
Kiadó Műszaki Könyvkiadó
Szerző(k) Pető Gyula
Nyelv magyar
Oldal 140
Megjelenés 2011
Fedél Puhatábla
ISBN 9789631660722
Színek 2+2
Áfa % 5%

Címkék:

További információk

Az Ételkészítési ismeretek 1. a 1428-06 Biztonságvédelmi és minőségbiztosítási feladatok végzése modul ételkészítési ismeretek tananyagegységéhez készült. Jól használható a munkavégzés személyi feltételeinek megismertetése és a konyha kialakítása, berendezéseinek használata, rendeltetése tananyagelemek elméleti, elméletigényes gyakorlati és gyakorlati óráihoz. Mind a szakács, mind a vendéglős képzéshez ajánljuk, mert a szakmai és vizsgakövetelmények, a központi program és a kiadott tételsor alapján készült, és felkészít a modul szóbeli vizsgájára.

A kiadvány fő témakörei: A dolgozókkal szemben támasztott követelmények; A konyhai  munkakörök; HACCP; Munkavédelmi, tűzvédelmi, környezetvédelmi ismeretek; Az üzlet-étterem telepítésének és kialakításának szempontjai; A konyha és kapcsolódó helyiségek rendszere; Raktárak; Hűtve tárolás; Előkészítők; Konyha

Kapcsolódó termékek