MK-6072-2
Készleten
62 darab darab
Korlátozott készlet!
Elérhetőség dátuma:
Ételkészítési ismeretek 1. - A konyhai munka személyi és tárgyi feltételei
Címzett :
* Szükséges mezők
vagy Mégsem
Kiadói kód | MK-6072-2 |
Kiadó | Műszaki Könyvkiadó |
Szerző(k) | Pető Gyula |
Nyelv | magyar |
Oldal | 140 |
Megjelenés | 2011 |
Fedél | Puhatábla |
ISBN | 9789631660722 |
Színek | 2+2 |
Áfa % | 5% |
Az Ételkészítési ismeretek 1. a 1428-06 Biztonságvédelmi és minőségbiztosítási feladatok végzése modul ételkészítési ismeretek tananyagegységéhez készült. Jól használható a munkavégzés személyi feltételeinek megismertetése és a konyha kialakítása, berendezéseinek használata, rendeltetése tananyagelemek elméleti, elméletigényes gyakorlati és gyakorlati óráihoz. Mind a szakács, mind a vendéglős képzéshez ajánljuk, mert a szakmai és vizsgakövetelmények, a központi program és a kiadott tételsor alapján készült, és felkészít a modul szóbeli vizsgájára.
A kiadvány fő témakörei: A dolgozókkal szemben támasztott követelmények; A konyhai munkakörök; HACCP; Munkavédelmi, tűzvédelmi, környezetvédelmi ismeretek; Az üzlet-étterem telepítésének és kialakításának szempontjai; A konyha és kapcsolódó helyiségek rendszere; Raktárak; Hűtve tárolás; Előkészítők; Konyha
2 792 Ft -20% 3 490 Ft
4 792 Ft -20% 5 990 Ft
3 832 Ft -20% 4 790 Ft
4 232 Ft -20% 5 290 Ft
3 432 Ft -20% 4 290 Ft
2 072 Ft -20% 2 590 Ft
3 512 Ft -20% 4 390 Ft
2 312 Ft -20% 2 890 Ft
3 432 Ft -20% 4 290 Ft
1 432 Ft -20% 1 790 Ft
4 472 Ft -20% 5 590 Ft
4 072 Ft -20% 5 090 Ft
1 992 Ft -20% 2 490 Ft
1 512 Ft -20% 1 890 Ft
1 592 Ft -20% 1 990 Ft
1 592 Ft -20% 1 990 Ft
1 592 Ft -20% 1 990 Ft
1 752 Ft -20% 2 190 Ft
1 512 Ft -20% 1 890 Ft
1 512 Ft -20% 1 890 Ft
5 752 Ft -20% 7 190 Ft
5 592 Ft -20% 6 990 Ft
1 992 Ft -20% 2 490 Ft
1 592 Ft -20% 1 990 Ft
6 392 Ft -20% 7 990 Ft
1 432 Ft -20% 1 790 Ft
1 192 Ft -20% 1 490 Ft
792 Ft -20% 990 Ft
3 192 Ft -20% 3 990 Ft
1 192 Ft -20% 1 490 Ft