A böngésződ nem támogatja a JavaScript-et!

A böngésződ nem támogatja a JavaScript-et!

Vendéglátás és gazdálkodás szakiskolásoknak 1.

Csökkentett ár! Vendéglátás és gazdálkodás szakiskolásoknak 1. Nagyobb

MK-6036-2

Készleten

85 darab

1 592 Ft‎

-20%

1 990 Ft‎

Adatlap

Kiadói kód MK-6036-2
Kiadó Műszaki Könyvkiadó
Szerző(k) Sztruhár Krisztina
Nyelv magyar
Oldal 156
Megjelenés 2014
Fedél Puhatábla
ISBN 9789631660364
Színek 1+1
Áfa % 5%

Címkék:

További információk

A szakiskolai szintű vendéglátós szakmák - elsősorban a cukrász-, szakács és pincérképzés - gazdálkodással foglalkozó moduljaihoz készült a Vendéglátás és gazdálkodás szakiskolásoknak könyvsorozat.

Az 1. kötet a gazdálkodással, annak környezetével és alapegységeivel foglalkozik. Természetesen a középpontban a vendéglátó vállalkozások tevékenységének feltételei állnak.

Témakörök:
   Gazdálkodás
   A vendéglátás és a nemzetgazdaság kapcsolata
   A gazdálkodás alapegységei
   A vendéglátó vállalkozások tevékenységének feltételei

A kiadvány fő témakörei: Gazdálkodás; A vendéglátás és a nemzetgazdaság kapcsolata; A gazdálkodás alapegységei; A vendéglátó vállalkozások

Kapcsolódó termékek