MK-5819
Készleten
358 darab darab
Korlátozott készlet!
Elérhetőség dátuma:
Felszolgáló szakmai ismeretek - Vendéglátás, terítés, felszolgálás
Címzett :
* Szükséges mezők
vagy Mégsem
Kiadói kód | MK-5819 |
Kiadó | Műszaki Könyvkiadó |
Szerző(k) | Onódi Ferenc - Török István János |
Nyelv | magyar |
Oldal | 360 |
Megjelenés | 2018 |
Fedél | Puhatábla |
ISBN | 9789631665727 |
Színek | 2+2 |
Áfa % | 5% |
A gasztronómia örvendetes divatját éljük manapság Magyarországon. Egyre újabb és trendibb éttermek, kávézók nyílnak országszerte - több Michelin-csillagos vendéglátóhelyünk is van. Bár már nem Krúdy Gyulák és Szindbádok kanalazzák komótosan az aranyló húslevest, a vendégnek még mindig legalább annyira fontos az ember, aki fogadja őt, és a mód, ahogy az ételt kapja, mint a fogás maga. A ma pincére - ha igényes a hivatására - az alapok ismeretén túl lépést tart a kor változásaival, a szakma fejlődésével.
A szakmai oktatásban is követni kell a legújabb irányzatokat, ezért korszerűsítettük a 2016 augusztusában megjelent követelmények alapján az évek óta népszerű Felszolgáló ismeretek című tankönyvünket. A klasszikus ismereteket ötvöztük az új követelmények szerinti tudásanyaggal a vendéglátás hagyományaitól kezdve a gyakorlati-higiéniai-munkaszervezési szempontokon és az „ideális” pincérkedésen át az üzleti vacsorák kívánalmainak, a modern üzlettípusok jellemzőinek megismertetéséig. A könyv hangsúlyos részét képezi az étel- és italismeret, a rendezvényszervezés, az adminisztráció és a szállodai szobaszolgáltatás is.
A kiadvány fő témakörei: A vendéglátás a szakmánk; Munkavédelem, szakmai követelmények; Az értékesítés színterei és feltételei; Az értékesítés eszközei és módszerei; Étkezési idők, étkezési szokások; A vendéglátás folyamata; Az üzleti kínálat megjelenítése; Ételismeret, ételfelszolgálás; Az italok felszolgálása, az italajánlás szempontjai; Különleges éttermi munkák; Rendezvények, társas étkezések; Az értékesítéssel kapcsolatos adminisztrációs feladatok; Szállodai szobaszolgáltatások; Idegen szavak és szakmai kifejezések; Felhasznált és ajánlott irodalom; Szakmai szervezetek, honlapcímek
1 272 Ft -20% 1 590 Ft
2 952 Ft -20% 3 690 Ft
2 792 Ft -20% 3 490 Ft
3 912 Ft -20% 4 890 Ft
4 312 Ft -20% 5 390 Ft
3 432 Ft -20% 4 290 Ft
2 072 Ft -20% 2 590 Ft
2 312 Ft -20% 2 890 Ft
3 432 Ft -20% 4 290 Ft
1 512 Ft -20% 1 890 Ft
4 552 Ft -20% 5 690 Ft
4 072 Ft -20% 5 090 Ft
1 592 Ft -20% 1 990 Ft
2 392 Ft -20% 2 990 Ft
1 592 Ft -20% 1 990 Ft
1 672 Ft -20% 2 090 Ft
1 912 Ft -20% 2 390 Ft
1 592 Ft -20% 1 990 Ft
1 592 Ft -20% 1 990 Ft
1 592 Ft -20% 1 990 Ft
5 832 Ft -20% 7 290 Ft
5 592 Ft -20% 6 990 Ft
2 392 Ft -20% 2 990 Ft
1 592 Ft -20% 1 990 Ft
6 632 Ft -20% 8 290 Ft
1 512 Ft -20% 1 890 Ft
1 352 Ft -20% 1 690 Ft
792 Ft -20% 990 Ft
1 352 Ft -20% 1 690 Ft
4 152 Ft -20% 5 190 Ft