A böngésződ nem támogatja a JavaScript-et!

A böngésződ nem támogatja a JavaScript-et!

Felszolgáló szakmai ismeretek - Vendéglátás, terítés, felszolgálás

Csökkentett ár! Felszolgáló szakmai ismeretek - Vendéglátás, terítés, felszolgálás Nagyobb

MK-5819

Készleten

358 darab

3 592 Ft‎

-20%

4 490 Ft‎

Adatlap

Kiadói kód MK-5819
Kiadó Műszaki Könyvkiadó
Szerző(k) Onódi Ferenc - Török István János
Nyelv magyar
Oldal 360
Megjelenés 2018
Fedél Puhatábla
ISBN 9789631665727
Színek 2+2
Áfa % 5%

Címkék:

További információk

A gasztronómia örvendetes divatját éljük manapság Magyarországon. Egyre újabb és trendibb éttermek, kávézók nyílnak országszerte - több Michelin-csillagos vendéglátóhelyünk is van. Bár már nem Krúdy Gyulák és Szindbádok kanalazzák komótosan az aranyló húslevest, a vendégnek még mindig legalább annyira fontos az ember, aki fogadja őt, és a mód, ahogy az ételt kapja, mint a fogás maga. A ma pincére - ha igényes a hivatására - az alapok ismeretén túl lépést tart a kor változásaival, a szakma fejlődésével.
A szakmai oktatásban is követni kell a legújabb irányzatokat, ezért korszerűsítettük a 2016 augusztusában megjelent követelmények alapján az évek óta népszerű Felszolgáló ismeretek című tankönyvünket. A klasszikus ismereteket ötvöztük az új követelmények szerinti tudásanyaggal a vendéglátás hagyományaitól kezdve a gyakorlati-higiéniai-munkaszervezési szempontokon és az „ideális” pincérkedésen át az üzleti vacsorák kívánalmainak, a modern üzlettípusok jellemzőinek megismertetéséig. A könyv hangsúlyos részét képezi az étel- és italismeret, a rendezvényszervezés, az adminisztráció és a szállodai szobaszolgáltatás is.

A kiadvány fő témakörei: A vendéglátás a szakmánk; Munkavédelem, szakmai követelmények; Az értékesítés színterei és feltételei; Az értékesítés eszközei és módszerei; Étkezési idők, étkezési szokások; A vendéglátás folyamata; Az üzleti kínálat megjelenítése; Ételismeret, ételfelszolgálás; Az italok felszolgálása, az italajánlás szempontjai; Különleges éttermi munkák; Rendezvények, társas étkezések; Az értékesítéssel kapcsolatos adminisztrációs feladatok; Szállodai szobaszolgáltatások; Idegen szavak és szakmai kifejezések; Felhasznált és ajánlott irodalom; Szakmai szervezetek, honlapcímek

Kapcsolódó termékek