KP-2124
Készleten
120 darab darab
Korlátozott készlet!
Elérhetőség dátuma:
Táplálkozástan
Címzett :
* Szükséges mezők
vagy Mégsem
Kiadói kód | KP-2124 |
Kiadó | Műszaki Könyvkiadó |
Szerző(k) | Horváth Péter |
Nyelv | magyar |
Oldal | 196 |
Megjelenés | 2009 |
Fedél | Puhatábla |
ISBN | 9789633368978 |
Színek | 1+1 |
Áfa % | 5% |
A kiadvány hat témakört ölel fel: táplálkozási alapismeretek, ételkészítési feldolgozások hatása a tápanyagokra, az élelmiszercsoportok táplálkozási értékelése, nemzetek konyháinak táplálkozási jellemzői, a kiegyensúlyozott táplálkozás, valamint a kiegyensúlyozatlan és a beteg szervezetek táplálkozása.
A fejezetek végén található összefoglalások, kérdések és feladatok segítik a tananyag elsajátítását, rendszerezését. A kiadvány végén lévő kisszótár jól kiegészíti a tankönyv anyagát, valamint segítséget nyújt a fogalmak tanulásában.
A kiadvány fő témakörei: Táplálkozástani alapok; Élelmiszercsoportok táplálkozási értékelése; Élelmiszerek feldolgozásának hatása a tápanyagokra; Nemzetek konyháinak táplálkozási jellemzői; A kiegyensúlyozott táplálkozás; Kiegyensúlyozatlan és a beteg szervezetek táplálkozása; Főbb fogalmak kisszótára; Tápanyagtáblázat
2 952 Ft -20% 3 690 Ft
2 792 Ft -20% 3 490 Ft
2 312 Ft -20% 2 890 Ft
4 152 Ft -20% 5 190 Ft
4 152 Ft -20% 5 190 Ft
4 712 Ft -20% 5 890 Ft
3 512 Ft -20% 4 390 Ft
3 592 Ft -20% 4 490 Ft
2 152 Ft -20% 2 690 Ft
3 752 Ft -20% 4 690 Ft
1 752 Ft -20% 2 190 Ft
5 032 Ft -20% 6 290 Ft
3 352 Ft -20% 4 190 Ft
1 592 Ft -20% 1 990 Ft
1 912 Ft -20% 2 390 Ft
1 592 Ft -20% 1 990 Ft
2 392 Ft -20% 2 990 Ft
1 592 Ft -20% 1 990 Ft
2 392 Ft -20% 2 990 Ft
1 592 Ft -20% 1 990 Ft
1 592 Ft -20% 1 990 Ft
6 072 Ft -20% 7 590 Ft
5 592 Ft -20% 6 990 Ft
1 592 Ft -20% 1 990 Ft
1 352 Ft -20% 1 690 Ft
792 Ft -20% 990 Ft
6 632 Ft -20% 8 290 Ft
1 352 Ft -20% 1 690 Ft
2 392 Ft -20% 2 990 Ft
4 552 Ft -20% 5 690 Ft