A böngésződ nem támogatja a JavaScript-et!

A böngésződ nem támogatja a JavaScript-et!

Táplálkozástan

Csökkentett ár! Táplálkozástan Nagyobb

KP-2124

Készleten

120 darab

1 672 Ft‎

-20%

2 090 Ft‎

Adatlap

Kiadói kód KP-2124
Kiadó Műszaki Könyvkiadó
Szerző(k) Horváth Péter
Nyelv magyar
Oldal 196
Megjelenés 2009
Fedél Puhatábla
ISBN 9789633368978
Színek 1+1
Áfa % 5%

Címkék:

További információk

A kiadvány hat témakört ölel fel: táplálkozási alapismeretek, ételkészítési feldolgozások hatása a tápanyagokra, az élelmiszercsoportok táplálkozási értékelése, nemzetek konyháinak táplálkozási jellemzői, a kiegyensúlyozott táplálkozás, valamint a kiegyensúlyozatlan és a beteg szervezetek táplálkozása.

A fejezetek végén található összefoglalások, kérdések és feladatok segítik a tananyag elsajátítását, rendszerezését. A kiadvány végén lévő kisszótár jól kiegészíti a tankönyv anyagát, valamint segítséget nyújt a fogalmak tanulásában.

A kiadvány fő témakörei: Táplálkozástani alapok; Élelmiszercsoportok táplálkozási értékelése; Élelmiszerek feldolgozásának hatása a tápanyagokra; Nemzetek konyháinak táplálkozási jellemzői; A kiegyensúlyozott táplálkozás; Kiegyensúlyozatlan és a beteg szervezetek táplálkozása; Főbb fogalmak kisszótára; Tápanyagtáblázat

Kapcsolódó termékek